Képzéstervi szempontok

Meghívott előadóink az elmúlt évek Év Gyógyszerésze pályázatain kiemelkedő pályaműveket leadó egykori versenyzők, akiket a továbbképzésben való részvétellel tulajdonképpen szakmai mentorrá avatunk - ezzel is emelve mind a gyógyszerészi munkásság, mind a pályázat nívóját. A következő év Év Gyógyszerésze pályázat győztese már a megszokott számos értékes nyeremény mellett lehetőséget kap pályamunkáját a nagyközönség előtt prezentálni, mely páratlan potenciál az agilis versenyzők személyes szakmai törekvéseinek érvényesítésére, valamint követendő jó példa a többi lelkes kollégák számára.

A legújabb kutatások, tudományos eredmények, fejlesztések, szakmai érdeklődés számára nélkülözhetetlen információk közlésére kitűnő terepet biztosít a kurzus, mely során, nem csak a megszokott módon, egy irányú beszélgetés keretében nyílik lehetőség a témák átadására, de kerekasztal beszélgetés jellegénél fogva a közös gondolkodás, a kollektív brain storming határtalan lehetőséget nyit a szakma előtt.

Minden, a továbbképzésen résztvevő jelentkező kidolgozott tételsort kap búcsúzóul, mely az elhangzottak összefoglalója, és további munkája jelentős támpontja lesz. Az oktatási anyagok online szintén elérhetők lesznek a regisztrált felhasználók számára.

A programban való részvétel szabadon választható továbbképzési státuszánál fogva 16 pontot ér.

←   Vissza a szeminárium oldalra