Bemutatkozás

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Roche Magyarország Kft. összefogásával olyan professzionális légkörben szervezett kurzus, mely az Év Gyógyszerésze pályázat hagyományain alapszik, illetve a hat éve sikeresen megrendezett pályázat alapelveit viszi tovább. A programon a szakmai fejlődés részeként jó hangulatú kerekasztal beszélgetésekre, díjnyertes pályázatok megismerésére, aktuális szakmai kérdések megvitatására nyílik lehetőség.

Alapvetően három fő pillér köré csoportosítjuk az Év Gyógyszerésze Szeminárium célkitűzéseit.

A továbbképzés által elsősorban lehetőség nyílik tovább a szakmailag már elismert gyógyszerészek pályaműveivel, munkásságával megismerkedni. Az aktuális kérdéseket nyíltan megvitatni, egymástól inspirációt, motivációt, ötleteket nyerni.

Másodsorban, mivel tapasztalhatjuk az Év Gyógyszerésze pályázat bonyolítása során, hogy sokan bár kedvet éreznének a részvételhez, kissé bátortalanok, tanácstalanok a továbbiakat illetően. A továbbképzés teret biztosít az érdeklődők számára, hogy kérdéseiket feltegyék, mélyebben belelássanak a munkába, társaikkal együtt gondolkodva munkásságukat magasabb szintre emeljék, a betegellátást hatékonyabban végezhessék. A már tapasztalt pályázók testközelbe hozásával áthidaljuk a sokak számára elsőre távolinak tűnő célt, az Év Gyógyszerésze címért való vetélkedést. A konzultáció során a jelentkezők személyesen tapasztalhatják, hogy az elmúlt évek versenyzői nap mint nap ugyanazt a munkát végzik, mint ők maguk, így a közös gondolkodás további távlatokat nyit a mindennapos gyógyszerészi gondozásban.

Továbbá célunk olyan nyílt szakmai terepen lehetőséget adni a korábbi évek tehetséges pályázóinak, ahol saját gondolataikat nem csupán egyirányúan megoszthatják, de mások meglátásival is gazdagodhatnak. Ezáltal létrehozva egy olyan egyedülálló szakmai fórumot, mely minden résztvevő számára gyümölcsöző kapcsolatokat, megszerezhető tudást, szereplési lehetőséget biztosít.

←   Vissza a szeminárium oldalra